TEST HEAD. (05/03/2016)

 

 

Head posa a disposició dels socis i socies del Club un enorme ventall d'esquís com a presentació de la nova gama per a la propera temporada.

 

NOCILLA MARMOTA MINIFREESTYLER. (21/02/2016)

Èxit del grup de freestyle a la competició Nocilla Marmota minifreestyle celebrada a Masella el diumenge 21 de febrer.

Els corredors del Club d'esquí Llívia van tenir una excel·lent actuació, fins al punt que en Pau Abad, en Alberto Noe i en Marc Hogan van copar el podi de la seva categoria.

Els Patges Reials ens visiten (5/1/2016) 

El 5 de Gener els patges dels Reis Mags d’Orient han estat a l’hora de l’esmorzar a les pistes de l’estació de Font Romeu. Els nens del Club d’Esquí Llívia han tingut oportunitat de saludar-los personalment i lliurar les cartes que contenen els seus desitjos i peticions. El CELL organitza cada any aquesta activitat pels socis més petits que sempre reben la visita amb satisfacció.

 

Carnestoltes al Club. (07/02/2016)

Com ja és tradició al nostre club, el diumenge varem celebrar la festa de Carnestoltes. A l'estació de Font Romeu i amb un ambient fenomenal varem disfrutar d'aquesta tradicional festa.

Multitud de nens i nenes i pares i mares disfressats a pistes.

Recordeu que el proper dissabte 20 de febrer celebrarem al Poliesportiu de Llívia la festa. Xololata, coca, ball i repartiment de premis per a les millors disfresses.

 

Pastissos per celebrar l'any nou (31/12/2015)

Com ja és tradició al nostre club, el darrer dia de l’any hem celebrat un esmorzar de pastissos i cava per acomiadar l’any i donar la benvinguda al 2016. Magnífic ambient el que hem viscut a l’estació de Formigueres gracies a la col·laboració de les famílies que han portat pastissos i dolços que hem compartit els socis del CELL.