Som un equip!
Filosofia de club
Passar-ho be gaudint de la muntanya.
Gaudiu del millor domini esquiable.
Una desena d’ estacions d’esquí que sumen més de 300 km de pistes.
Competició
Amb aquest seran ja 18 anys gaudint de la neu.
Club Esquí Llívia gaudeix de cada temporada plena d’emocions.
Passejades i excursions a diversos indrets de la Cerdanya
descobriran tot un mon de calma i experiències
Jardí de neu
Inclou als més petits de la casa, amb nens de fins als 5 anys
Uneix-te al nostre club
i gaudiràs de la millor companyia
Free Esquí al C.E.LL.
 DIS 24/02              DIU 25/02

CALENDARIS 2017-2018

Aquests són els calendaris per la temporada 2017-2018. Ara és l'hora de decidir quin és el vostre.

Tecnificació,

66 dies.

Competició,

A màxims 139 dies.

Jardí de Neu

25 dies.

Adults,

15 dies.

Raquetes,

15 dies.

Més informació

Contacteu amb nosaltres.

 
 

Pretemporada als Alps

Del 21 al 27 de Juny, un grup d’esquiadors han assistit a l’estatge de pretemporada que organitza el Club. Com els darrers anys, la destinació va ser l’estació francesa de Les 2 Alps . Els temps va acompanyar als participants que van poder gaudir de sis dies d’esquí en una de les millors instal·lacions d’Europa per practicar l’esquí fora de temporada. Van estar acompanyats pel coordinador esportiu Carles Giménez i per la monitora d’esquí Itziar . A més a més d’esquiar en diferents modalitats, van realitzar altres pràctiques esportives, sessions teòriques i tallers de reparació de material, entre d’altres activitats.

Assemblea General 2015

El diumenge 21 de juny es va celebrar l’Assemblea General Ordinària 2015, al Pavelló Poliesportiu “Fòrum de Llívia”. En la reunió es va aprovar per unanimitat la Memòria Social i Esportiva de la temporada 2014-2015, així com els comptes anuals del Club. Un altre punt de l’ordre del dia va ser la modificació dels Estatuts del Club, per adaptar-los a la normativa 58/2010 i 55/2012 de les entitats esportives de Catalunya.

FESTA ENTITATS LLÍVIA

El passat 20 de juny, vàrem celebrar a Llívia, la 4rta edició de la Festa de les Entitats, dins del marc de la festa de Sant Guillem. Vam gaudir d'un dia esplèndid i la mainada va poder gaudir de les activitats que les entitats els teníem preparades.

A l'espera de la 5ena edició, aquí teniu un grapat de fotografies per recordar aquest dia. Cliqueu al damunt de la foto de sota i podreu gaudir de l'àlbum sencer.

Si algú desitja una foto amb més resolució, demaneu la al correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., i tan aviat com pugui ús la faré arribar.

Back to Top