Som un equip!
Filosofia de club
Passar-ho be gaudint de la muntanya.
Gaudiu del millor domini esquiable.
Una desena d’ estacions d’esquí que sumen més de 300 km de pistes.
Competició
Amb aquest seran ja 18 anys gaudint de la neu.
Club Esquí Llívia gaudeix de cada temporada plena d’emocions.
Passejades i excursions a diversos indrets de la Cerdanya
descobriran tot un mon de calma i experiències
Jardí de neu
Inclou als més petits de la casa, amb nens de fins als 5 anys
Uneix-te al nostre club
i gaudiràs de la millor companyia
Free Esquí al C.E.LL.
 DIS 20/01              DIU 21/01

CALENDARIS 2017-2018

Aquests són els calendaris per la temporada 2017-2018. Ara és l'hora de decidir quin és el vostre.

Tecnificació,

66 dies.

Competició,

A màxims 139 dies.

Jardí de Neu

25 dies.

Adults,

15 dies.

Raquetes,

15 dies.

Més informació

Contacteu amb nosaltres.

 
 

Ja hem començat la temporada.

Avui hem iniciat la temporada a l'estació de les Àngles. Els nens han pogut gaudir de la neu i les primeres baixades en un gran dia de neu. Ha estat un plaer iniciar el matí amb una bona nevadeta i cap a mig migdia hem pogut gaudir del sol.

Avui hem tingut la primera presa de contacte amb el medi i el material.

Sortida als Alps Octubre2015

El Carles Giménez, coordinador tècnic del nostre club, un any més ha organitzat una sortida d'esquí per a l'Octubre, aquest any però, a la Glacera de Tignes. Creiem que és la millor manera de preparar la temporada, poder començar ja a esquiar i retrobant-nos amb els amics. A més, està obert a totes les categories, a partir de puces.

Dies: Del 9 d'Octubre ,sortida des de Manresa a les 15:00h. aprox. i arribada a Manresa el 13 d'Octubre a les 22:00h. aprox.

Entrenadors: Carles Gimenez i Ferran Terra, quin millor moment per il·lustrar-nos amb els seves capacitats tècniques i primer contacte amb els nens en la seva nova etapa com entrenador

Loteria de Nadal

Ja tenim disponible la loteria de Nadal del Club. El número és el 29.360. Podeu adquirir la vostra participació a l’oficina del Club, així com a cadascun dels membres de la Junta i també de les mares que componen la comissió de festes.

El Club prepara la nova temporada

Tot és a punt al Club Esquí Llívia per començar una nova temporada plena d’emocions. Amb aquest seran ja 18 anys gaudint de la neu. El primer dissabte 3 d’Octubre s’iniciaran les activitats amb la primera sessió de preparació física i el 28 de Novembre gaudirem del primer cap de setmana de neu. En total, i fins el 27 de Març, seran 60 dies d’esquí. Ja podeu consultar el calendari general, i també els de competició, jardí de neu, raquetes i adults al apartat corresponent de la web del Club. Entre les novetats d’aquest any està el canvi d’equipació de tots els esquiadors del Club, que serà amb un nou disseny i de colors blau i negre.

Back to Top