Qui som?

Som el Club d'Esquí Llívia, un Club d'esquí fundat a l'octubre de l'any 1998, amb 23 anys d'experiència en el món de l'esquí. La nostra activitat principal són tots aquells esports relacionats amb la neu: des de l'esquí alpí, el freestyle / freeride ...fins a raquetes de neu.

Des del club impulsem i organitzem activitats esportives i socials que promouen valors importants per al desenvolupament integral dels infants i joves com a esportistes i com a persones:

  • El Trinxat d'Or: el primer Open internacional de la Cerdanya que serveix per clausurar la temporada. Aquest Open surt inspirat en la participació del nostre Club en altres carreres similars de prestigi internacional com “Uovo d’Oro” de Sestriere. El més important de l’event no és el resultat sinó l’experiència que s’emporten els corredors alhora de competir contra companys de lligues externes a la catalana. Un total de 6 categories convocades, des d’U6 fins a U16, amb 5 podis per categoria, fan de la jornada Una gran festa de l’esquí, on des dels mes petits amb 6 anys fins els més grans amb 16 es van cap a casa envoltats de regals i obsequis.
  • La Cursa i dinar Social
  • Celebrem les festes de Nadal i Carnestoltes
  • I també organitzem o col·laborem en les curses GP Cerdanya i en el Trofeu Vila de Llívia.

Treballem amb nens des dels 3 anys, esquiem a les estacions de les Neiges Catalanes i La Molina facilitant el transport en autocar a les pistes.

La Junta Directiva està formada per socis del club. La seva vocació és fer que aquest Club sigui la referència del seu entorn i orgull dels seus socis, treballant, temporada rere temporada, perquè cada nen trobi el seu lloc en el club, amb independència de la modalitat d'esquí que vulgui practicar.

El nostre objectiu

El foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l'activitat física i esportiva. Volem que nens i nenes de totes les edats millorin el seu nivell d'esquí i gaudeixin amb la neu de muntanya en un ambient familiar, aprenent a la vegada a conviure i, si ho desitgen, a competir.

Els nostres estatuts

Consulta els nostres estatuts.

Equip Tècnic

Experiència, serietat, implicació, passió pel esquí, l'ensenyament i la qualitat és el què caracteritza als nostres tècnics que, disposen d’un alt nivell de formació i titulació. L’equip està encapçalat per l’Albert Rovira com a Director Tècnic.

Els nostres entrenadors busquen en cada nen els reptes que l'ajudin a treure la motivació necessària perquè continuïn venint amb il·lusió, ganes de treballar i millorar.

Equipació

Indumentaria

Mono

Soft Shell



Encarrega la teva equipació nova, però si ho prefereixes pots comprar una equipació de segona mà amb el Pla de Recompra de roba COLMAR.

Truca o envia’ns un email i ens posarem en contacte amb tu

 

Material de segona mà

Aquest apartat està a disposició dels pares del Club perquè puguin intercanviar-se material dur (esquís, botes ... ) d’esquí i snow entre ells.

El Club és totalment aliè a aquests intercanvis i no es fa responsable ni de l'estat, qualitat, preu ni acord entre els membres del club.

Pots veure el material disponible i el contacte en el següent enllaç.